Länkar

Vi på Lundaman tror på enkelhet och strävar alltid efter få knapptryck. Nya Lundamanvågen är resultatet av ett nästan 30 årigt samarbete med våra kunder och speciellt de maskinisterna som hjälpt oss med tankar och idéer. Vårt mål är att produkten skall vara lika lättanvänd som tidigare, men i en ny och modern förpackning där du som Lundaman-kund känner igen dig men samtidigt får mycket mer möjligheter.

I Lännen-hjullastargrävarna förenas snabbhet, kraft och smidighet. Med våra maskiner kör du smidigt såväl i terräng som på landsväg utan att behöva något extra transportfordon. Med vår innovativa trafikgrävare kan du dessutom ha med dig en släpvagn, som du enkelt transporterar arbetsredskapen i från den ena arbetsplatsen till den andra.
.

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet.
.

Åsarna IK grundades den 1 maj 1924 och är en framgångsrik svensk idrottsklubb från Åsarna med stora framgångar inom längdskidåkning.

STÖD ÅSARNA IK

KÖP MEDLEMSKORT
.

Maskinentreprenörerna – bransch- och arbetsgivarförbund för entreprenadmaskinföretag.
.

Leica Geosystems – Vi har 2 grävmaskiner samt en hjullastare med utrustade men Leica GPS-system.
.